Přihlášení

nebo

Facebook


Zapomenuté heslo

Zapomenuté heslo

Zadejte email uvedený při registraci, budou Vám na něj odeslány nové registrační údaje.

Pro registraci přejděte na nejnovější verzi Kulinářského Umění na adrese https://knihovna.kulinarskeumeni.cz/registrace

Přejít na KU3
ČLENSTVÍ
Naučte se s námi techniky Kulinářského umění...

Ambasadoři KU

Tým AMBASADORŮ KULINÁŘSKÉHO UMĚNÍ reprezentují zkušení profesionální šéfkuchaři, kteří se spolupodílejí na tvorbě projektu a současně mají ambici předávat své zkušenosti pedagogům na školách a nastupující generaci mladých gastronomů.

Jiří Roith

Zakladatel vzdělávacího projektu Kulinářské umění a soutěže KU Young Chef

Jirka je zakladatelem vzdělávacího projektu Kulinářské umění, který má za cíl zlepšit úroveň gastronomického vzdělávání na českých hotelových a gastronomických školách. Projekt je ale také určen pro všechny restaurace a hotely, které chtějí provozovat profesionální gastronomii a chtějí se neustále vzdělávat ve svém oboru. V roce 2018 založil soutěž KU Young Chef, která je určená pro mladé talentované studenty, kteří chtějí nastartovat úspěšnou kariéru v gastronomii.

Celý profil

Filip Sajler

CEO Perfect Canteen & Catering by Filip Sajler

Díky úspěšnému televiznímu pořadu Kluci v akci patří Filip Sajler k nejznámějším českým šéfkuchařům. V současné době řídí své společnosti Perfect Canteen & Perfect Catering, které v roce 2006 založil. Jedná se o 20 firemních restaurací a prémiovou cateringovou divizi.

Celý profil

Zdeněk Křížek

Executive Culinary Chef, Orea Hotels & Resorts

Celý profil

Radek David

Executive Chef, restaurace La Veranda, Babiččina Zahrada, The Bistro

Celý profil

Karel Kaše

​Executive Chef, Marina ristorante, Praha

Celý profil

Pavel Roubíček

Executive Chef, Grosseto restaurace

Celý profil

Jan Pýcha

Majitel a šéfkuchař restaurantu Pod Zámkem Průhonice

Honza je lektor mnoha současných úspěšných šéfkuchařů, kteří sbírali v letech 1996 až 2003 zkušenosti pod jeho vedením v restauracích Flambéé a Rybí trh, kde působil jako šéfkuchař a spolumajitel. V letech 2007 až 2010 aktivně propagoval českou gastronomii v zahraničí, jmenovitě ve Francii, Belgii, Hong-Kongu a Moldávii. Od roku 2003 je majitel a šéfkuchař restaurantu Pod Zámkem v Průhonicích.

Celý profil

Tomáš Konopka

Head of culinary, ARAMARK

Tomáš spolupracuje ve společnosti Aramark na přípravě a realizaci kulinářských akcí a soutěží, tréninku kuchařů a šéfkuchařů. V roce 2020 vedl Aramark tým na světové olympiádě kuchařů IKA Culinary Olympics 2020 v německém Stuttgartu, kde společně získali bronzovou medaili a celkové 11. místo ve své kategorii. Zásady KU se snaží uplatňovat v praxi při každodenním provozu v kuchyních Aramark.

Celý profil

Přemysl Douša

Šéfkuchař Sokolovna Průhonice

Celý profil

Lukáš Uher

Šéfkuchař a Bonduelle poradce pro gastronomii ČR

Lukáš je předseda severočeské pobočky AKC ČR a spoluzakladatel Bidvest Junior Akademie, která se zaměřuje na vzdělávání mladých gastronomických talentů. V současné době zastává pozici Bonduelle poradce pro gastronomii ČR. Podílel se na otevření 5 značkových hospod Potrefená Husa, kde působil jako šéfkuchař. V týmu Pivovary Staropramen a F&B Concepts zastával funkci Chef de cuisine od jeho založení až do roku 2008.

Celý profil

Jan Heřmánek

Šéfkuchař a majitel, restaurant Capra, Litoměřice

Celý profil

Radek Kotlán

Šéfkuchař, Chateau Kynšperk

Radek je šéfkuchař v Chateau Kynšperk – Ambassador v Karlovarském kraji. Svoje zkušenosti sbíral v různých hotelech, mezi které patří například hotel International v Brně nebo Grand hotel Pupp v Karlových Varech. Je držitelem mnoha stříbrných a zlatých medailí z různých gastronomických soutěží jako jsou například Gastro Hradec, Gastro Vavřinec, Hoga Německo, Salon Culinaire Basilej a Luxembourg. Je kapitánem BIDVEST gastroteamu a člen Asociace kuchařů a cukrářů.

Celý profil

Miroslav Kubec

Prezident Asociace kuchařů a cukrářů ČR

Mirek je dlouholetým propagátorem české gastronomie a českého kuchařského umění. Zastává hned několik důležitých pozic, je Prezidentem Asociace kuchařů a cukrářů ČR a zároveň kontinentálním ředitelem WACS pro Střední Evropu.
Od roku 1996 byl kapitánem juniorského národního družstva kuchařů, se kterým se zúčastnil tří kuchařských olympiád s celkovým ziskem šesti stříbrných a jedné bronzové medaile. Se svým týmem získal také 2. místo na mistrovství světa v Lucemburku.

Celý profil

Tomáš Kourek

​Šéfkuchař, Compass group

Celý profil

Martin Hanus

​Pekařský technolog, Hanustech

Celý profil

Roman Sejval

Vedoucí gastronomických předmětů – SHŠ Bukaschool Most

Roman je průkopníkem moderní výuky gastronomických předmětů na hotelových a gastronomických školách a sám neúnavně čerpá zkušenosti od profesionálů v oboru, aby je mohl předávat svým studentům. Je spoluzakladatelem Bidvest Junior Akademie, která se zaměřuje na vzdělávání mladých gastronomických talentů.

Celý profil

Lukáš Paluska

Executive chef – Carlsbad Plaza spa & wellness hotel, Karlovy Vary

Lukáš je šéfkuchař spa & wellness hotelu Carlsbad Plaza v Karlových Varech. Dlouhodobě podporuje a propaguje moderní trendy v gastronomickém vzdělávání. Je spoluzakladatelem projektu „Chef de Chef“, který se zaměřuje na předávání zkušenosti od profesionálů v gastronomii učitelům a studentům hotelových a gastronomických škol.

Celý profil

Marek Svoboda

Vedoucí Bidvest Gastro studia a Bidvest Gastro teamu

Marek je dlouholetým propagátorem kvalitního gastronomického vzdělávání. Je spoluzakladatelem Bidvest Junior Akademie, která se zaměřuje na vzdělávání mladých gastronomických talentů a výrazně se podílel na vytvoření Bidvest Training Academy for Chefs, která se zaměřuje na vzdělávání profesionálů v gastronomii.

Celý profil

Roman Šnédar

Mistr kuchař, InterGast a.s., Šéfkuchař a majitel restaurace Karmela

Roman je zkušený šéfkuchař, který své zkušenosti sbíral v různých restauracích, jako je například restaurace David nebo Blue café restaurant v Harrachově. Od roku 2013 je mistrem kuchařem ve společnosti InterGast. V současné době provozuje svou vlastní restauraci Karmela, kde se zaměřuje na čerstvé a kvalitní suroviny a využívá kulinářské techniky a principy dle Kulinářského umění.

Celý profil

Ondra Slanina

​Executive Chef, Zámecká restaurace Chateau Svatý Havel

Celý profil

Jiří Král

Executive Chef, Aureole restaurant

Celý profil

Partneři Kulinářského umění

BidvestPerfect Canteen DickKulinářská akademie Aramark Nespresso Asociace kuchařů a cukrářů ČR  
 
Všichni partneři