- Jednotlivé části hovězího masa - Interaktivní býk
- Vaření rýže - risotto metoda
- Jak správně smažit
- Jak uvařit sušené luštěniny
- Než začneme opékat ve wok pánvi
- Obalování v trojobalu a v těstíčku
- Opékání a pečení zeleniny
- Opékání ve wok pánvi
- Pekařské základy
- Stádia pečení chleba a pečiva
- Bešamel
- Broušení nožů na brusném kameni
- Consommé
- Dušení masa a klasické české omáčky
- Glace, demi-glace
- Grilování - druhy grilů a metody grilování
- Grilování - maso a drůbež
- Grilování - ryby, mořské plody a zelenina
- Holandská omáčka
- Hovězí vývar, glace, demi-glace
- Italská a španělská omeleta - frittata a tortilla
- Jak opékat hovězí steaky
- Jak opékat na pánvičce
- Jak opékat ostatní steaková masa
- Jak opékat ryby
- Jak připravit čerstvé těstoviny
- Jak připravit domácí gnocchi
- Jak připravit omeletu
- Jak připravit polentu
- Jak správně krájet
- Jak vybrat správný nůž
- Konfitování masa
- Krémové polévky zahuštěné jíškou
- Krémové polévky ze zeleniny a luštěnin
- Kyselé zálivky (vinaigrette) a dresinky
- Máslová omáčka (beurre blanc)
- Moderní technologie - FRIMA multifunkční zařízení (1.část)
- Moderní technologie - FRIMA multifunkční zařízení (2.část)
- Moderní technologie - Konvektomat (1. část)
- Moderní technologie - Konvektomat (2. část)
- Nakládání masa do marinády
- Nakládání masa do solného nálevu (brining)
- Ostatní vývary
- Pečení masa a klasické pečeně
- Polévky z vývarů
- Porcování a vykosťování drůbeže
- Ryby - jednotlivé druhy a jejich filetování
- Rýže - anatomie, zpracování a druhy
- Rýže - vaření a dušení
- Světlý vývar
- Tmavý vývar
- Tomatová omáčka
- Vaření metodou Sous-vide
- Vaření rýže - pilaf metoda
- Vaření rýže - variace risotta
- Vaření zeleniny v páře
- Vejce - anatomie, vařená, pečená, míchaná, pošírovaná
- Velouté
- Základy jíšky
- Základy práce s drůbeží
- Zelenina - základy a pigmenty
Kategorie: "Vývary" zpět
Hovězí vývar je král mezi vývary a demi-glace je královnou mezi omáčkami. Chcete být králi a královnami mezi kuchaři? Pak musíte umět perfektně zvládnout přípravu jak hovězího vývaru od základu tak glace a demi-glace. Tento kurz Vám ukáže jak na to.
Mezi ostatní vývary patří například rybí a zeleninový, ale také například vývar z mořských korýšů. Když připravujete krevety, vyhazujete jejich slupky? To je velká škoda! Příště to nedělejte a naučte se, jak z nich připravit lahodný vývar nebo omáčku.
Žádné vaření od základu se neobejde bez poctivého vývaru. Víte, jak takový vývar připravit, aby byl plný chuti a čirý a jaký je správný poměr kostí a zeleniny k množství vody? Chcete-li znát odpovědi na tyto a další otázky, podívejte se na tento kurz.
Umění připravit tmavý vývar patří mezi základní dovednosti každého kuchaře. Víte, jaký je rozdíl mezi světlým a tmavým vývarem a jak se liší jejich příprava a použití? Dozvíte se, že je to velmi jednouché a výsledek stojí vždy za trochu úsilí a času.
Zvolte profi licenci
Profi licence přináší:
- Přístup ke všem kurzům, kvízům a recepturám pro hlavního uživatele.
- Možnost přidání dalších uživatelů (profilů), které mají přístup ke všemu výše zmíněnému.
- Sledování výsledků všech uživatelů (profilů).
- Přístup do všech nově přidávaných kurzů.
Promo kód
Roční
Neomezená
Jednotlivé kurzy
Jak profi licence funguje?
Základní balíček všech typů profi licence obsahuje administrátorský přístup pro hlavního uživatele, který pod sebe může zvát libovolný počet dalších uživatelů, kteří budou mít také přístup, a u kterých může také sledovat jejich výsledky.
Licence - Profesionál
Roční licence
Uživatel získá roční přístup ke všem kurzům, kvízům a recepturám.
ZpětNyní zaplatíte pouze 4828 Kč s DPH.
V případě, že bude mít obdarovaný uživatel zájem o prodloužení licence v dalších letech, bude platit jen 4828 Kč ročně za aktualizaci obsahu.
Volby roční profi licence:
Počet uživatelů | Roční cena | |
---|---|---|
Základní balíček | 1 | 3990 4828 Kč s DPH |
Další profily | 0 0 Kč s DPH | |
Celkem | 1 | 4828 Kč s DPH |
Je nutné souhlasit s podmínkami užití a zpracováním osobních údajů.
Licence - Profesionál
Časově neomezená licence
Licence - Profesionál
Licence na jednotlivé kurzy
Zvolte si hobby licenci
Hobby licence přináší:
- Přístup ke všem kurzům, kvízům a receptům.
- Přístup do všech nově přidávaných kurzů.
Promo kód
Roční
Neomezená
Jednotlivé kurzy
Licence - Hobby kuchař
Roční licence
Uživatel získá roční přístup ke všem kurzům, kvízům a receptům.
Jen za 1990 Kč.
V případě, že bude mít obdarovaný uživatel zájem o prodloužení licence v dalších letech, bude platit jen 990 Kč ročně za aktualizaci obsahu.
Zpět ObjednatJako alternativu můžete zvolit časově neomezené členství za 4990 Kč.
Je nutné souhlasit s podmínkami užití a zpracováním osobních údajů.