Přihlášení

nebo

Facebook


Zapomenuté heslo

Zapomenuté heslo

Zadejte email uvedený při registraci, budou Vám na něj odeslány nové registrační údaje.

Pro registraci přejděte na nejnovější verzi Kulinářského Umění na adrese https://knihovna.kulinarskeumeni.cz/registrace

Přejít na KU3
ČLENSTVÍ
Naučte se s námi techniky Kulinářského umění...
Úvod Kurzy
Hledat
Zobrazit: karty seznam

Kategorie: "Vývary" zpět

přehrát
Hovězí vývar, glace, demi-glace

Hovězí vývar je král mezi vývary a demi-glace je královnou mezi omáčkami. Chcete být králi a královnami mezi kuchaři? Pak musíte umět perfektně zvládnout přípravu jak hovězího vývaru od základu tak glace a demi-glace. Tento kurz Vám ukáže jak na to.

přehrát
Ostatní vývary

Ostatní vývary

5 video bloků / 9:27 minut

Přehrát ukázku

Mezi ostatní vývary patří například rybí a zeleninový, ale také například vývar z mořských korýšů. Když připravujete krevety, vyhazujete jejich slupky? To je velká škoda! Příště to nedělejte a naučte se, jak z nich připravit lahodný vývar nebo omáčku.

přehrát
Světlý vývar

Světlý vývar

5 video bloků / 9:34 minut

Přehrát ukázku

Žádné vaření od základu se neobejde bez poctivého vývaru. Víte, jak takový vývar připravit, aby byl plný chuti a čirý a jaký je správný poměr kostí a zeleniny k množství vody? Chcete-li znát odpovědi na tyto a další otázky, podívejte se na tento kurz.

přehrát
Tmavý vývar

Tmavý vývar

5 video bloků / 9:35 minut

Přehrát ukázku

Umění připravit tmavý vývar patří mezi základní dovednosti každého kuchaře. Víte, jaký je rozdíl mezi světlým a tmavým vývarem a jak se liší jejich příprava a použití? Dozvíte se, že je to velmi jednouché a výsledek stojí vždy za trochu úsilí a času.

 

Partneři Kulinářského umění

BidvestPerfect Canteen DickKulinářská akademie Aramark Nespresso Asociace kuchařů a cukrářů ČR  
 
Všichni partneři