Přihlášení

nebo

Facebook


Zapomenuté heslo

Zapomenuté heslo

Zadejte email uvedený při registraci, budou Vám na něj odeslány nové registrační údaje.

Pro registraci přejděte na nejnovější verzi Kulinářského Umění na adrese https://knihovna.kulinarskeumeni.cz/registrace

Přejít na KU3
ČLENSTVÍ
Naučte se s námi techniky Kulinářského umění...
Úvod Kurzy
Hledat
Zobrazit: karty seznam

Kategorie: "Moderní technologie" zpět

přehrát
Moderní technologie - FRIMA multifunkční zařízení (1.část)

Vaření, opékání, dušení, restování, smažení, fritování, nízkoteplotní úpravy… jednoduše lépe, v jednom přístroji. Vaří až 3x rychleji, dosáhne 200°C za 90 sec a má až o 40% menší spotřebu energie.

přehrát
Moderní technologie - FRIMA multifunkční zařízení (2.část)

Vaření, opékání, dušení, restování, smažení, fritování, nízkoteplotní úpravy… jednoduše lépe, v jednom přístroji. Vaří až 3x rychleji, dosáhne 200°C za 90 sec a má až o 40% menší spotřebu energie.

přehrát
Moderní technologie - Konvektomat (1. část)

Konvektomat je špičkové multifunkční zařízení umožňující vaření, pečení, smažení, grilování, gratinování a noční nízkoteplotní úpravy s dokonalou kvalitou pokrmů a snadnou obsluhou. Ukážeme si jak konvektomat při jednotlivých tepelných úpravách správně používat

přehrát
Moderní technologie - Konvektomat (2. část)

Konvektomat je špičkové multifunkční zařízení umožňující širokou škálu tepelných úprav. V této druhé části se zaměříme na finální úpravy pokrmů jako je prudké opékání a gratinování, udržování pokrmů a tepelné úpravy využívající páru jako je vaření v páře nebo sous-vide.

 

Partneři Kulinářského umění

BidvestPerfect Canteen DickKulinářská akademie Aramark Nespresso Asociace kuchařů a cukrářů ČR  
 
Všichni partneři