- Jednotlivé části hovězího masa - Interaktivní býk
- Vaření rýže - risotto metoda
- Jak správně smažit
- Jak uvařit sušené luštěniny
- Než začneme opékat ve wok pánvi
- Obalování v trojobalu a v těstíčku
- Opékání a pečení zeleniny
- Opékání ve wok pánvi
- Pekařské základy
- Stádia pečení chleba a pečiva
- Bešamel
- Broušení nožů na brusném kameni
- Consommé
- Dušení masa a klasické české omáčky
- Glace, demi-glace
- Grilování - druhy grilů a metody grilování
- Grilování - maso a drůbež
- Grilování - ryby, mořské plody a zelenina
- Holandská omáčka
- Hovězí vývar, glace, demi-glace
- Italská a španělská omeleta - frittata a tortilla
- Jak opékat hovězí steaky
- Jak opékat na pánvičce
- Jak opékat ostatní steaková masa
- Jak opékat ryby
- Jak připravit čerstvé těstoviny
- Jak připravit domácí gnocchi
- Jak připravit omeletu
- Jak připravit polentu
- Jak správně krájet
- Jak vybrat správný nůž
- Konfitování masa
- Krémové polévky zahuštěné jíškou
- Krémové polévky ze zeleniny a luštěnin
- Kyselé zálivky (vinaigrette) a dresinky
- Máslová omáčka (beurre blanc)
- Moderní technologie - FRIMA multifunkční zařízení (1.část)
- Moderní technologie - FRIMA multifunkční zařízení (2.část)
- Moderní technologie - Konvektomat (1. část)
- Moderní technologie - Konvektomat (2. část)
- Nakládání masa do marinády
- Nakládání masa do solného nálevu (brining)
- Ostatní vývary
- Pečení masa a klasické pečeně
- Polévky z vývarů
- Porcování a vykosťování drůbeže
- Ryby - jednotlivé druhy a jejich filetování
- Rýže - anatomie, zpracování a druhy
- Rýže - vaření a dušení
- Světlý vývar
- Tmavý vývar
- Tomatová omáčka
- Vaření metodou Sous-vide
- Vaření rýže - pilaf metoda
- Vaření rýže - variace risotta
- Vaření zeleniny v páře
- Vejce - anatomie, vařená, pečená, míchaná, pošírovaná
- Velouté
- Základy jíšky
- Základy práce s drůbeží
- Zelenina - základy a pigmenty
Kategorie: "Metody vaření - suché teplo" zpět
Mělké smažení v pánvi a fritování jsou metody vaření využívající suché teplo, při kterém jsou obalené suroviny smažené v horkém oleji. Naučíme se rozdíl mezi smažením a fritováním, jak správně smažit a fritovat, jak vybrat správný tuk a jakou zvolit teplotu.
„Stir fry“ je kulinářská technika, která využívá opékání při vysoké teplotě nejčastěji v klasické wok pánvi. V této lekci si vysvětlíme základní techniku opékání ve wok pánvi, důležitost vysoké teploty a zaobleného tvaru wok pánve. Naučíme se jak správně vybrat a vypálit wok pánev.
Obalování v trojobalu a v těstíčku dává obaleným surovinám křupavou texturu, dodatečnou chuť a zachovává je šťavnaté. Naučíme se, jak správně připravit trojobal nebo těstíčko, jaký je mezi nimi rozdíl a jaké jsou jejich základní komponenty.
„Stir fry“ je technika, která využívá opékání při vysoké teplotě v klasické wok pánvi. V této lekci si ukážeme 5 základních komponentů metody stir fry, naučíme se metodu zvanou "velveting" a představíme si základní principy této kulinářské techniky.
Chcete se naučit jakou pánvičku použít při opékání různých surovin, jak ji správně rozehřát a jak dosáhnout zlatavé a křupavé kůrčičky a zároveň šťavnatého vnitřku? Víte, co je to vodní test? Chcete znát odpovědi? Pak je tato lekce určená právě pro Vás.
Pečení masa je kulinářská technika, kterou by se měl naučit každý kuchař. Její správné zvládnutí je nezbytné při přípravě klasických pečení jako je například vepřová pečeně nebo roastbeef. Naučíme se jak pokaždé připravit šťavnaté a rovnoměrně propečené maso.
Sous-vide je francouzský výraz a znamená „ve vakuu". Při této kulinářské technice jde ale hlavně o nízkou a přesnou teplotu vaření. Naučíme se jak „sous-vide“ metodu použít při vaření surovin jako je například maso, ryby, zelenina a ovoce.
Zvolte profi licenci
Profi licence přináší:
- Přístup ke všem kurzům, kvízům a recepturám pro hlavního uživatele.
- Možnost přidání dalších uživatelů (profilů), které mají přístup ke všemu výše zmíněnému.
- Sledování výsledků všech uživatelů (profilů).
- Přístup do všech nově přidávaných kurzů.
Promo kód
Roční
Neomezená
Jednotlivé kurzy
Jak profi licence funguje?
Základní balíček všech typů profi licence obsahuje administrátorský přístup pro hlavního uživatele, který pod sebe může zvát libovolný počet dalších uživatelů, kteří budou mít také přístup, a u kterých může také sledovat jejich výsledky.
Licence - Profesionál
Roční licence
Uživatel získá roční přístup ke všem kurzům, kvízům a recepturám.
ZpětNyní zaplatíte pouze 4828 Kč s DPH.
V případě, že bude mít obdarovaný uživatel zájem o prodloužení licence v dalších letech, bude platit jen 4828 Kč ročně za aktualizaci obsahu.
Volby roční profi licence:
Počet uživatelů | Roční cena | |
---|---|---|
Základní balíček | 1 | 3990 4828 Kč s DPH |
Další profily | 0 0 Kč s DPH | |
Celkem | 1 | 4828 Kč s DPH |
Je nutné souhlasit s podmínkami užití a zpracováním osobních údajů.
Licence - Profesionál
Časově neomezená licence
Licence - Profesionál
Licence na jednotlivé kurzy
Zvolte si hobby licenci
Hobby licence přináší:
- Přístup ke všem kurzům, kvízům a receptům.
- Přístup do všech nově přidávaných kurzů.
Promo kód
Roční
Neomezená
Jednotlivé kurzy
Licence - Hobby kuchař
Roční licence
Uživatel získá roční přístup ke všem kurzům, kvízům a receptům.
Jen za 1990 Kč.
V případě, že bude mít obdarovaný uživatel zájem o prodloužení licence v dalších letech, bude platit jen 990 Kč ročně za aktualizaci obsahu.
Zpět ObjednatJako alternativu můžete zvolit časově neomezené členství za 4990 Kč.
Je nutné souhlasit s podmínkami užití a zpracováním osobních údajů.