Kulinářské umění
Základní omáčky
ukončit
RECEPTURA
Jméno receptu:
Vejce Royale
Celkové množství:
1
Velikost porce:
1
Počet porcí:
1
Nový počet porcí:
Doporučená cena na menu s DPH:
0 Kč
Položkový Food Cost:
0,0%
Skutečná cena na menu s DPH:
Kč
Skutečný položkový Food Cost:
0,0%
Sazba DPH:
%
Alokovaný Food Cost:
%
Q-factor:
Kč
Ingredience
Cena za balení
(bez DPH)
Velikost balení
Jednotka balení
Konverze jednotky
Čistá váha v %
Množství
Jednotka v receptuře
Náklad za položku
Přepočítané množství
Celkový náklad
(bez DPH)
0 Kč
Náklad na porci
(bez DPH)
0 Kč
Náklad na porci + Q-factor
(bez DPH)
0 Kč
Doporučená prodejní cena dle alokovaného Food Cost
(bez DPH)
0 Kč
Kč
ks
2,30 Kč
Kč
ks
12,20 Kč
Kč
g
27,92 Kč
Kč
g
10,10 Kč
Kč
g
0,47 Kč
Kč
ml
0,83 Kč
Tisk
Pracovní postup
Příprava
Nerezovou, litinovou nebo plechovou pánev necháme rozehřát na střední intenzitu (5 z 8), to bude trvat 4 - 5 minut, dle tloušťky dna pánve.
Anglický muffin rozkrojíme podélně na dvě půlky.
Do pánve kápneme několik kapek olivového oleje a muffin opečeme na rozříznuté straně rovnoměrně a dozlatova tak, aby byl povrch křupavý.
Na opečený muffin dáme plátky uzeného lososa.
Na muffin s lososem dáme pošírované vejce a to přelijeme holandskou omáčkou.
Na závěr ozdobíme čerstvým koprem.