RECEPTURA

Jméno receptu: Vejce Royale
Celkové množství: 1
Velikost porce: 1
Počet porcí: 1
Nový počet porcí:
Doporučená cena na menu s DPH: 0 Kč
Položkový Food Cost: 0,0%
Skutečná cena na menu s DPH:
Skutečný položkový Food Cost: 0,0%
Sazba DPH: %
Alokovaný Food Cost: %
Q-factor:
Ingredience Cena za balení (bez DPH) Velikost balení Jednotka balení Konverze jednotky Čistá váha v % Množství Jednotka v receptuře Náklad za položku Přepočítané množství
Celkový náklad (bez DPH) 0 Kč
Náklad na porci (bez DPH) 0 Kč
Náklad na porci + Q-factor (bez DPH) 0 Kč
Doporučená prodejní cena dle alokovaného Food Cost (bez DPH) 0 Kč
 Kč ks 2,30 Kč  
 Kč ks 12,20 Kč  
 Kč g 27,92 Kč  
 Kč g 10,10 Kč  
 Kč g 0,47 Kč  
 Kč ml 0,83 Kč  

  Tisk

Pracovní postup

Příprava
  1. Nerezovou, litinovou nebo plechovou pánev necháme rozehřát na střední intenzitu (5 z 8), to bude trvat 4 - 5 minut, dle tloušťky dna pánve.
  2. Anglický muffin rozkrojíme podélně na dvě půlky.
  3. Do pánve kápneme několik kapek olivového oleje a muffin opečeme na rozříznuté straně rovnoměrně a dozlatova tak, aby byl povrch křupavý.
  4. Na opečený muffin dáme plátky uzeného lososa.
  5. Na muffin s lososem dáme pošírované vejce a to přelijeme holandskou omáčkou.
  6. Na závěr ozdobíme čerstvým koprem.