Kulinářské umění
Základní omáčky
ukončit
RECEPTURA
Jméno receptu:
Kyselý svár pro holandskou omáčku
Celkové množství:
500 ml
Velikost porce:
500 ml
Počet porcí:
33
Nový počet porcí:
Doporučená cena na menu s DPH:
0 Kč
Položkový Food Cost:
0,0%
Skutečná cena na menu s DPH:
Kč
Skutečný položkový Food Cost:
0,0%
Sazba DPH:
%
Alokovaný Food Cost:
%
Q-factor:
Kč
Ingredience
Cena za balení
(bez DPH)
Velikost balení
Jednotka balení
Konverze jednotky
Čistá váha v %
Množství
Jednotka v receptuře
Náklad za položku
Přepočítané množství
Celkový náklad
(bez DPH)
0 Kč
Náklad na porci
(bez DPH)
0 Kč
Náklad na porci + Q-factor
(bez DPH)
0 Kč
Doporučená prodejní cena dle alokovaného Food Cost
(bez DPH)
0 Kč
Kč
ml
16,77 Kč
Kč
ml
17,47 Kč
Kč
g
9,99 Kč
Kč
g
1,05 Kč
Kč
g
9,90 Kč
Kč
g
0,52 Kč
Kč
ml
0 Kč
Tisk
Pracovní postup
Příprava
Všechny suroviny dáme do rendlíku.
Indukci nastavíme na intenzitu 6 z 8 a přivedem k varu.
Pak intenzitu snížíme na 4 a necháme vařit dokud se tekutina nezredukuje na polovinu, přibližně 30 minut.
Když je kyselí svár zredukovaný, přecedíme ho a necháme vychladnout.
Kyselí svár skladujeme v lednici při teplotě maximálně 4°C.