RECEPTURA

Jméno receptu: Kyselý svár pro holandskou omáčku
Celkové množství: 500 ml
Velikost porce: 500 ml
Počet porcí: 33
Nový počet porcí:
Doporučená cena na menu s DPH: 0 Kč
Položkový Food Cost: 0,0%
Skutečná cena na menu s DPH:
Skutečný položkový Food Cost: 0,0%
Sazba DPH: %
Alokovaný Food Cost: %
Q-factor:
Ingredience Cena za balení (bez DPH) Velikost balení Jednotka balení Konverze jednotky Čistá váha v % Množství Jednotka v receptuře Náklad za položku Přepočítané množství
Celkový náklad (bez DPH) 0 Kč
Náklad na porci (bez DPH) 0 Kč
Náklad na porci + Q-factor (bez DPH) 0 Kč
Doporučená prodejní cena dle alokovaného Food Cost (bez DPH) 0 Kč
 Kč ml 16,77 Kč  
 Kč ml 17,47 Kč  
 Kč g 9,99 Kč  
 Kč g 1,38 Kč  
 Kč g 9,90 Kč  
 Kč g 0,52 Kč  
 Kč ml 0 Kč  

  Tisk

Pracovní postup

Příprava
  1. Všechny suroviny dáme do rendlíku.
  2. Indukci nastavíme na intenzitu 6 z 8 a přivedem k varu.
  3. Pak intenzitu snížíme na 4 a necháme vařit dokud se tekutina nezredukuje na polovinu, přibližně 30 minut.
  4. Když je kyselí svár zredukovaný, přecedíme ho a necháme vychladnout.
  5. Kyselí svár skladujeme v lednici při teplotě maximálně 4°C.